Tarife

Pensiunea noastră dispune de 4 camere spațioase și 1 apartament, dotate cu mobilier calitativ și design modern, ce corespund celor mai înalte așteptări.
Camerele bine utilate, spațioase, calde și primitoare, amplasamentul unic dar și calitatea dotărilor, reflectă rafinament și eleganță.

Cameră  dublă – 450 RON

Cameră dublă regim single – 400 RON

 

Cameră King cu balcon – 500 RON

Cameră King regim single – 400 RON

 

Camera King fară balcon – 450 RON

Cameră King fară balcon regim single – 400 RON

 

Apartament 2 Adulți + 1 copil pana in 18 ani – 650 RON

Apartament 3 Adulți – 650 RON

Reducere 10 % la rezervările efectuate pe site!

În perioada ofertelor speciale aceste tarife nu sunt valabile!

Tarifele sunt exprimate în lei/cameră/noapte și includ mic dejun.

CONDIȚII:

Rezervări.  Pentru a se evita rezervările care ulterior nu sunt onorate, fapt ce impiedică alți turiști să beneficieze de cazare, rezervările la Pensiunea Magic se fac exclusiv cu plata în avans. Contul și datele bancare se vor trimite prin e-mail la solicitarea rezervării. În caz contrar, camerele nu vor putea fi reținute.

Anularea rezervării. În cazul clienților care plătesc în avans pentru  sejur, anularea rezervării se poate face cu 3 zile înaintea sejurului pentru restituirea sumei. Dacă anularea se face cu mai puțin de 3 zile înaintea începerii sejurului, încasarea nu se mai restituie.

Check-in se  face începând cu ora 15:00 / check-out se va face înainte de ora 11:00. La cerere, în limita disponibilității, putem onora gratuit serviciul de early check-in  sau late check-out .

Micul dejun. Micul dejun se serveşte în intervalul: 08:00-10:00 a.m. zilnic.

Fumatul. Pensiunea Magic dispune doar de camere pentru nefumători.

Animalele de casa. La Pensiunea Magic nu este permis accesul cu animale de companie.

Parcare: Pensiunea Magic pune la dispoziția clienților săi locuri de parcare gratuite. Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

Politica de protecţie a mediului. Protecția mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine responsabilă în acest sens. Lenjeria si prosoapele se schimbă la două zile de cazare sau la cererea clientului.

Planifică astăzi o experiență de neuitat în Băile Govora!​

Pensiunea Magic este acel loc în care te simți cu adevărat acasă și unde îți vei dori mereu să te întorci.

Rezervă-ți sejurul acum

Scroll to Top