Oferte

Pensiunea noastră dispune de 4 camere spațioase și 1 apartament, dotate cu mobilier calitativ și design modern, ce corespund celor mai înalte așteptări.
Camerele bine utilate, spațioase, calde și primitoare, amplasamentul unic dar și calitatea dotărilor, reflectă rafinament și eleganță.

4 Camere & 1 Apartament

Descoperă camera care corespunde nevoilor tale și bucură-te de confortul desăvarșit.

CAMERA DUBLĂ:

Camera Dublă reprezintă o oază de liniște, confort și siguranță pentru orice cuplu care dorește să aibă parte de un sejur bogat în momente prețioase.

Camerele duble sunt dotate cu TV LED, au băi proprii cu cabine de duș, uscător de păr, consumabile cosmetice și igienice. Camerele dispun de aer condiționat, balcon, pat dublu. Anumite camere au balcon franțuzesc.

CAMERĂ KING CU BALCON:

Cu o suprafață de 21 mp, aflată la etaj, oferă o priveliște pitorească de pe balconul propriu către pădurile din împrejurimi și ștrandul alăturat.

Confortul este subliniat prin facilitățile oferite de cameră: pat dublu, aer condiționat, TV, uscător de par, papuci, produse cosmetice, baie modernă.

Aerul curat, oaza de liniște și priveliștea panoramică, reprezintă în sine un motiv de a petrecere vacanța la Pensiunea Magic din Băile Govora.

CAMERĂ KING FĂRĂ BALCON:

Liniștită și armonios îmbinată, este potrivită pentru o vacanță în orice anotimp, oferind confort, stil și eleganță, fiind alegerea perfectă pentru călătorii în familie sau de afaceri, având opțiunea de a fi ocupată în regim single sau dublă.

Confortul este subliniat prin facilitățile oferite de cameră: pat dublu, aer condiționat, TV, uscător de păr, papuci, produse cosmetice, baie modern echipată.

APARTAMENT:

Apartamentul reprezintă o oază de liniște pentru toți cei care doresc să se relaxeze cu adevărat într-un sejur de afaceri sau într-o vacanță cu familia.

Acesta nu este o cameră de hotel standard,  este un apartament spațios,  modern și dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Vă punem la dispoziție un dormitor  cu pat dublu și un living prevăzut cu canapea extensibilă, totul pentru a vă bucura de confortul pe care o pensiune de 4* îl pune la dispoziție.

Apartamentul este dotat cu televizoare LED, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, consumabile cosmetice și igienice, aer condiționat, balcon mare.

Planifică astăzi o experiență de neuitat în Băile Govora!​

Pensiunea Magic este acel loc în care te simți cu adevărat acasă și unde îți vei dori mereu să te întorci.

Rezervă-ți sejurul acum

Scroll to Top