Informatii in subsolul paginii. Cazare Hunedoara: hoteluri HUnedoara, pensiuni Hunedoara, alte tipuri de cazare Hunedoara.
Oferta cazare pensiune, Pensiunea Magic Hunedoara turism intern, agentii turism, oferta luna mai, oferta turism concediu, rezervare. Pensiune cu finisaje si dotari de lux !
Prima pagina Despre cazare & Sala de conferinta Restaurantul pensiunii Atractii turistice & Rent a car Galerie foto Pensiunea Magic si imprejurimi Localizare pensiune | Rezervare


          Mountainbike-ul este sportul practicat cu o “bicicletă off-road”, ce poate fi folosită în agrement sau în sportul de performanţă (cu cele patru discipline practicate în ţara noastră:
· Cross Country - pe trasee de anduranţă în urcare şi în coborâre,
· Downhill - coborâre pură,
· 4 Cross - slalom în grupuri de câte 4 concurenţi pe trasee cu obstacole special amenajate,
· Trial - sport de echilibru şi îndemânare, similar cu trialul moto)
sau doar la nivel ocazional.

Mountainbike         Mountainbike-ul poate fi practicat de oricine are o minimă atracţie spre mai multă mişcare în aer liber sau de către cine îşi dă seama de beneficiile mişcării complexe în aer liber. De fapt el poate fi practicat de oricine nu e anti-sport şi doreşte să se simtă liber! Asta pentru că mountainbiking-ul cere câteva abilităţi în plus faţă de clasicul ciclism, determinat în principal de scena unde se produce. O pantă accentuată cere un dezvoltat simţ al echilibrului, solul sau rocile umede cer un bun control al direcţiei, un traseu sinuos cere o coordonare bună a mişcărilor, vitezele mari cer o mare putere de concentrare.
         Trasee de mountainbike pot fi considerate toate drumurile de munte, poteci, drumuri forestiere, folosite de către practicanţii avansaţi sau sportivii de performanţă, cu prilejul antrenamentelor sau competiţiilor sportive. Aceste trasee necesită un echipament de bună calitate, furcile cu suspensie sau cadrele cu suspensie pe spate fiind indispensabile.
         Activitatea de mountainbike poate fi practicată în zona pensiunii noastre de către persoane iniţiate ce dispun de echipamente şi dotări proprii. Pensiunea Magic nu închiriază echipamente specializate şi nu răspunde pentru eventualele accidente survenite în timpul practicării mountainbike-ului.

Mountainbike

<< Înapoi

Cazare pensiune, rezervare online Pensiunea Magic | Oferta Concediu 55 euro / Persoana Telefon rezervari: 0767.809.588
© toate drepturile rezervate Pensiunea Magic | tot continutul acestui site apartine firmei Publitur SRL | director web luxdesign28.ro
eXTReMe Tracker